Spre glede-emblem

Spre glede-emblem
Filnavn Last ned/lagre
extra_spre-glede_emblem_CMYK.ai

Spre glede-emblem

Spre glede-emblemet er med på å bygge identiteten til spillet og skal være tilstede i profileringen av merkevaren.

“Spre glede” henspeiler til at når du spiller Extra gleder det noen uansett: ”Spilleglede og giverglede på samme kupong”. På lik linje med symbolene som er utviklet for Extra, er “Spre glede”-navnetrekket satt i en sirkel. Dette er med på å gjøre det lettere for plassering på diverse flater.

 Undertekst

Spre glede-emblemet kan benyttes både med og uten underteksten: OVERSKUDDET GÅR TIL HELSEPROSJEKTER

Regel for valg av variant – med eller uten undertekst, er at størrelsen på emblemet må være stort nok til at teksten skal være lesbar. På flater hvor emblemet benyttes som lite, kan underteksten plasseres under eller på et passende sted, satt i profilfonten Bree.

Rotert 10°
Spre glede-emblemet kan roteres 10° mot høyre eller venstre, tilpasset komposisjonen.

Skygge
Spre glede-emblemet kan også benyttes med skygge/drop shadow, som en fremhevende effekt på diverse flater.

Spre glede-fargebruk 
Spre glede-emblemet kan brukes i alle farger og kombinasjoner, som er med på å gi mange variasjonsmuligheter. Benyttes primært på lilla bakgrunn.

Det frarådes derimot overdrevet og umotivert bruk av både antall farger og piktogrammer på samme flater. Både symboler og annet innhold bør ha en kontekst.

Det anbefales videre at det velges kun én hovedfarge på Spre glede-emblemet per kampanje. Dette gir et rent og helhetlig kommunikasjonsuttrykk.
Det er viktig at uttrykket i Spre glede-emblemet blir kraftfullt og klart med nok kontrast mellom fargene når det velges fargekombinasjoner. Riktig etterlatt fargeinntrykk/Extras fargeidentitet samt kontrast, lesbarhet er kriterier ved valg av farger på Spre glede-emblemet.