Triangler

Tippekrysset består av åtte triangler som hver utgjør egne grafiske elementer. Med disse kan man bygge visuelle uttrykk med ulik grad av visuell intensitet – enten brukt alene, flere triangler satt sammen eller i sammenheng med andre elementer. Dette gir en fleksibilitet i utforming av flater som kan er alt fra helt rolig og dempet til «full fest».

Varianter
Trianglene er tilgjengelige som både ensfargede og stripete elementer.

Skalering
Trianglene kan skaleres i alle størrelser, men husk at trianglene alltid skal være betydelig større enn konfetti.

Rotering og speiling ikke tillatt
Formen og vinklene på trianglene er hentet direkte fra tippekrysset og skal derfor aldri roteres eller speiles horisontal eller vertikalt.

Konfetti

Konfettien er et grafisk element som brukes som dryss – flere/mange på flaten. Det er et element som sier fest, glede, jubel og feiring og er som pynten på kaka – det lille ekstra. Derfor skal man også vurdere den aktuelle flaten og om det er riktig å bruke konfetti på denne. Det er ikke nødvendig å ha med konfetti bestandig, men heller der man ønsker mye visuelt trykk.

Rotasjon og skalering: Konfettien består av sirkler, halv- og kvartsirkler i ulike størrelser og farger. Halv- og kvartsirklene kan roteres i 90 graders rotasjoner, men ikke andre vinkler.

Farger: Konfettien kan være i alle fargene i paletten bortsett fra NT-blå og hvit. Pastellene kan også brukes, men de andre fargene er å foretrekke. Konfettien skal alltid være flerfarget og ikke ensfarget.

Størrelse: Konfettien skal oppleves som små nettopp for å oppleves som konfetti. De skal alltid være betydelig mindre enn trianglene.

Plassering: Konfettien skal spres «tilfeldig»
på flaten. De skal ikke ordnes i et system eller settes opp som bord eller mønster.