Hovedlogo

Dette er Grasrottrener merket. Det er et sertifiseringsmerke av trenere som har tatt Grasrottrener-kurs. Merket består av et symbol som representerer treneren og et navntrekk. Denne sammenstillingen skal brukes som bevis på Grasrottrener-sertifisering og benyttes på tilhørende flater som jakkemerker, trenerklær og andre effekter.

I tillegg brukes dette i de sammenhenger der man i omtale ønsker å referere til sertifiseringen og presentere merket. For eksempel i redaksjonelle sammenhenger.

Hovedlogo

Hovedlogo
Filnavn Last ned/lagre
Grasrottrener_merket.zip

Beskyttelsesområde

For å sikre lesbarhet og en god plassering av symbolet skal avstanden til øvrige elementer være som vist i figuren. Avstanden skal være lik bredden/høyden av det gule kvadratet i aktuelt skalert symbol.

Regelen gjelder også for ensfarget/hvit versjon.

Badge

Badge
Filnavn Last ned/lagre
Grasrottrener_badge_circle_70mm1.ai

Badge

Det er utviklet en vevet badge som i førsteomgang brukes på klærne til kursveilederne. På sikt vil dette eller en variant brukes for å sertifisere de ferdig utdannede trenerene. Det kan bli aktuelt å utvikle et gradert system for å synliggjøre hvor mange moduler av C-trener utdannelsen treneren har gjennomgått.

Sertifiseringsmerket Grasrottrener skal oppleves som en høyt ansett utmerkelse. Treneren som bærer dette merket er utdannet trener og innehar per definisjon bedre kunnskap enn andre trenere på grasrotnivå. Utformingen av disse fysiske merkene skal derfor ha et premium og sofistikert uttrykk og bør produseres i god kvalitet, f.eks. vevde eller broderte stoffmerker.

Markedsmateriell og grafisk element

Markedsmateriell og grafisk element
Filnavn Last ned/lagre
Grasrottreneren_Markedsmateriell-og-grafisk-element.zip

Markedsmateriell og grafisk element

I markedsmateriell står man friere i bruken av Grasrottrener symbolet. Symbolet kan brukes uten navntrekk, eller navntrekket kan plasseres på andre steder og måter, også løsrevet fra symbolet, og i ulike størrelser tilpasset størrelsen på symbolet og flaten den skal på.

Skal symbolet f.eks. på en stor banner utfallende, bør størrelsen på navntrekket tilpasses og justeres ned i forhold til symbolet.

Symbolet kan også benyttes som et grafisk element og ligge utfallende til høyre eller venstre på flaten.

Bakgrunner og ensfarget symbol

Grasrottrener-symbolet er i fem farger. Dette skal kun opptre på hvit eller så godt som hvit bakgrunn (5 % black eller 10 % profilblå eller lysere).

Det vil være flater og anledninger der symbolet bør fremstå i kun én farge, f.eks. på fargede bakgrunner eller om man ønsker å nedtone symbolet der det spiller en sekundær rolle. Vi ønsker ikke overeksponering av symbolet, så der det blir gjentatt flere ganger i en sammenheng kan det være en løsning med ensfarget symbol.

Lyseblått og hvitt symbol ligger til nedlasting under markedsmateriell og grafisk element.