Stripe

Stripe
Filnavn Last ned/lagre
Stripe.ai

Grafiske og typografiske elementer

Stripe
Elementet er en abstraksjon av markeringer på en fotballbane. Tilleggselementet ”Stripe” kan være ulik i størrelse, men det anbefales en kombinasjon av tykke og smale striper. Vinkelen kan varieres etter skjønn og behov. Elementene skal være i profilfargen gul, og kan ha ulike metninger i steg av 10%.

 

Fotball

Fotball
Filnavn Last ned/lagre
fotball.tif

Fotball
Tipping fotball kan brukes som illustrasjons-element i Tippingkampanjer med mer. Fotballen skal alltid ha Tippings gulfarge for å knytte ballen til merkevaren. Tipping-logoen kan brukes uten tippekrysset i dette tilleggselementet, eller fjernes dersom dette er ønskelig.  Elementet er en høyoppløselig Photoshop-fil i 300 dpi, 38×38 cm, CMYK.

Emosjonell tekst

Emosjonell tekst
Filnavn Last ned/lagre
Emosjonell_tekst.ai

Emosjonell tekst
Tekst i annonser, plakater, webbannere, stadionbannere og andre applikasjoner bør ha et slagordspreget oppsett og uttrykk, som spiller på emosjoner.  Teksten bruker profilfonten og settes i samme vinkel som striper eller tekstbokser brukt i profileringsmaterialet. Elementet skal være i profilfargene gul eller sort med 100% metning. Deler av teksten kan være hvit, men helhvit tekst bør unngås.

 

Tekstbokser

Tekstbokser
Filnavn Last ned/lagre
Tekstbokser.ai

Tekstbokser
Tekst i annonser, plakater, webbannere, stadionbannere og andre applikasjoner kan med fordel plasseres i tekstbokser. Elementet er tilgjengelig som Adobe Illustrator-fil. Boksenes innbyrdes sammensetning og størrelseseforhold er førende. Elementet skal være i profilfargene gul eller sort med 100% metning. Kan også være i hvit.

Stjernebombe

Stjernebombe
Filnavn Last ned/lagre
Stjernebombe.ai

Stjernebombe
Tilleggselement som kan brukes som element i profileringsmateriale, for å fremheve et budskap. Elementet er en tilgjengelig som Adobe Illustrator-fil og skal være i profilfargene hvit, gul eller sort med 100% metning. Stjernebomben kan være på hvit, gul eller sort bakgrunn.

Fotballnett

Fotballnett
Filnavn Last ned/lagre
Nettmasker.ai

Fotballnett
Tilleggselement som kan brukes som element i profileringsmateriale. Elementet er en tilgjengelig som Adobe Illustrator-fil og skal være i profilfargene hvit, gul eller sort på gul eller sort bakgrunn, med 100% metning.

Eksempel

Eksempler på bruk av tilleggselementet fotballnett, med emosjonell tekst og tekstbokser på plakat og webbannere.

Eksempel på bruk av emosjonell tekst og tekstbokser i annonse.

Eksempel på bruk av emosjonell tekst og tekstbokser i webannonse.

Eksempel på bruk av emosjonell tekst og tekstbokser på plakat.

Eksempel på bruk av emosjonell tekst og tekstbokser på stadionprofilering.